DHA-A leader
DHA-A leader

Lokale omroep ook dit jaar live bij de Tour de Lasalle

Den Helder – De 64e editie van de Tour de Lasalle is dit jaar ook weer van begin tot eind te volgen via LOS radio. Vier dagen lang, van 7 tot en met 10 juni 2018, doet de lokale omroep live verslag van de etappes. In totaal is de LOS negentien uur live aanwezig bij de Helderse wielerronde.

Wielerfanaat Cees Smit is weer ingevlogen voor het wedstrijdverslag tijdens de etappes. Hij wordt ondersteund door Cor Buschman, Koen Warmerdam, Gerard Terpstra en Ronald Boutkan. De LOS gaat mee naar Texel, richting Huisduinen en Julianadorp, rijdt mee over de zeewering en volgt het slotcriterium op de Javastraat.

Voor en na de etappes zijn er interviews, voor- en nabeschouwingen. De uitzendingen zijn donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De eindtijden zijn onder voorbehoud, mocht de etappe om welke reden dan ook uitlopen, dan wordt de uitzending uiteraard voortgezet. In het weekend staat de mobiele studio in het Timorpark, waarvandaan ook verslag wordt gedaan van de Samenloop voor Hoop.

Luisteren
Radio Tour de Lasalle is te volgen via 105.6 Mhz (ether), via www.losdenhelder.nl en digitaal via alle aanbieders (zoals Ziggo, KPN, Tele2, et cetera). Ook is de omroep te ontvangen via de eigen LOS app en via TuneIn.

Dit jaar maakt de LOS ook weer tv-opnamen van de Tour de Lasalle. De reportage wordt in de week na de Tour uitgezonden via ons tv-kanaal en geplaatst op de website en Youtube.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

LOS Den Helder is de lokale omroep van en voor Den Helder. Sinds 2017 is er een officieel samenwerkingsverband tussen de LOS en Den Helder Actueel.

Lees ook: