Met de combikaart voordelig naar twee musea

0

Den Helder – Extra voordelig naar de twee musea op Willemsoord. Dat is mogelijk dankzij de nieuwe combikaart, die toegang geeft tot zowel het Marine- als het Reddingmuseum. Beide musea hebben de handen ineengeslagen.

Met de introductie van de combikaart willen de twee musea toeristen van Texel en Den Helder en omgeving een cultureel dagje uit bieden. Op deze manier hopen beide musea elkaar te versterken en meerwaarde te creëren voor de toeristen in de Kop van Noord-Holland. De combikaart kost € 15,- voor volwassenen en € 10,- voor kinderen van 4 t/m 17 jaar. De kaart is een langere tijd geldig. Je kunt dus op verschillende dagen de musea bezoeken. Zo beleef je de Koninklijke Marine én het Nederlandse reddingwezen van dichtbij.

De combikaart is te koop aan de balies van beide musea en online via www.marinemuseum.nl. Ga voor meer informatie en de actuele openingstijden naar www.reddingmuseum.nl en www.marinemuseum.nl. Wethouder Trees van der Paard neemt donderdag de eerste combikaart van het Reddingmuseum en het Marinemuseum in ontvangst.