Nieuwe strandpost voor strand Duinoord

0

Den Helder – Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN) heeft een nieuwe strandpost geplaatst op het strand van Duinoord, nabij Beachclub Citadel. Met het hijsen van de speciale herkenningsvlag van de SSN, door de secretaris SSN, Frans Slee, tevens begeleider van het bouwproces, is deze prachtige strandpost geopend.

Deze post is ingericht voor de strandbewaking en ook voorzien van toiletten en een speciaal invalidentoilet. Ook de toegankelijkheid van de strandpost is goed geregeld met speciale voorzieningen. Met de plaatsing van de nieuwe nutsvoorzieningen door de gemeente Den Helder kunnen ook de stranddouches weer functioneren.

Volgens de voorzitter SSN, Jan Roelofsen, heeft de Stichting Strandexploitatie Noordkop (SSN) hiermee dit jaar weer een mooie kwaliteitsslag kunnen doorvoeren op het strand van Duinoord. “Tevens hebben wij dit jaar weer geïnvesteerd in de plaatsing van nieuwe afvalbakken, strandmeubilair, informatieborden en speciale aanduidingsvlaggen.”

Aantrekkelijk en veilig
Hiermee is weer een belangrijke doelstelling van de SSN, om een aantrekkelijk en veilig strand te verzorgen gerealiseerd. “Niet alleen voor de inwoner van onze stad, maar ook voor de toeristen en dagjesmensen. Indirect wordt daarmee een positieve bijdrage geleverd aan de versterking van het hele economische vestigingsklimaat van de stad. Op die manier slagen wij erin een goed product te leveren wat gewaardeerd wordt door de bezoekers en de toeristische ondernemers die belang hebben bij onze stranden.”