Nieuwe wethouders in De Week op Zaterdag

1

Den Helder – Na een onderbreking voor onder meer de Tour de Lasalle is De Week op Zaterdag dit weekeinde weer terug op LOS radio. Dit keer met de laatste update over de formatie, de vieze kantines van Defensie, de molen die er nu toch eindelijk lijkt te komen op het Vinkenterrein en met het Historisch Weekend.

Erik Jurriëns van de Onafhankelijke Defensiebond trok maanden geleden al aan de bel over de onhygiënische toestanden in het Meeuwennest. Deze week was het weer landelijk nieuws en bleek Den Helder niet de enige vieze kantine te hebben. Hans Verhoef strijdt met de Molenstichting al vele jaren voor de komst van een molen. Die droom is nu een flinke stap dichterbij gekomen, nu de gemeente twee ton uittrekt. Als ook het Waddenfonds over de brug komt, lijkt de houtzaagmolen op het Vinkenterrein aanstaande. En dan is het Historisch Weekend, verslaggever Gerard gaat ter plaatse!

Vrijdagmiddag kwam (toch nog onverwachts) het nieuws dat de coalitie rond is en ook de namen van de wethouders zijn bekend. In de studio schuiven aan Harmen Krul (namens CDA) en de beoogd wethouders Kees Visser (VVD), Michiel Wouters (BB, maar voor Beter voor Den Helder), Tjitske Biersteker (CU), Peter de Vrij (PvdA) en Remco Duijnker (Seniorenpartij).

Luister mee, van 10.00 tot 12.00 uur op 105.6Mhz, via losdenhelder.nl of download de LOS app!

1 REACTIE

  1. remco duijnker wethouder handhaving worden heel veel processen tegen de gemeente met deze pannekoek heeft in het verleden bewezen niet geschikt te zijn als ambtenaar op deze functie dus dat belooft nog wat voor de horeca in den helder den helder sterkte

Comments are closed.