DHA-A leader
DHA-A leader

Noorderfestival met Dennie Christian en BSO-bus

Den Helder – Het derde Noorderfestival vindt dit jaar plaats op 30 juni. Cliënten van ’s Heeren Loo en bezoekers uit de omgeving zijn van harte welkom om samen te genieten van diverse bands, een uitgebreide markt, foodtrucs en leuke activiteiten voor het hele gezin. Hoofdact is dit jaar Dennie Christian.

Vanaf 11.00 uur worden op de markt handgemaakte producten aangeboden die door cliënten van ’s Heeren Loo op de dagbesteding zijn gemaakt. Ook oude ambachten en bedrijven en organisaties uit de regio zich presenteren zich.

Om 12.30 uur barst het festival los met muziek van de Brassband. Er is tot 17.00 uur een gevarieerd aanbod van acts als Dennie Christian, coverband Krentebrood, Ongeremde Gasten en de finale van ‘Noorderhaven zoekt talent’. Het Noorderfestival is een festival waarbij mensen met en zonder een beperking elkaar ontmoeten in een ongedwongen sfeer. Op het festival zijn onder andere een draaimolen, luchtkussens, straattheater en diverse foodtrucs aanwezig. Ook kun je je laten schminken en rolstoeldansen.

Primeur
Stichting Kinderopvang Den Helder (SKDH) komt met een primeur naar het Noorderfestival. Als enige kinderopvangorganisatie in Nederland bieden zij een nieuw concept voor de buitenschoolse opvang. Een voormalig SRV-wagen is omgetoverd tot thema-/avonturen BSO-bus. Tijdens het Noorderfestival kunnen kinderen en hun ouders voor het eerst hiermee kennismaken.

Het terrein Noorderhaven van ’s Heeren Loo Julianadorp is bereikbaar vanaf de ingangen aan de Callantsogervaart en de Lange Vliet. Bordjes wijzen de bezoekers naar het festivalterrein. De toegang is gratis.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.