Ontmoetingsgroep voor mantelzorgers

0

Den Helder – Het Mantelzorgcentrum organiseert op dinsdag 26 juni een bijeenkomst voor mantelzorgers uit de regio Den Helder. De bijeenkomst is in Bibliotheek School 7 in Den Helder. Mantelzorgers wisselen tips en ervaringen met elkaar uit. Dat gebeurt onder begeleiding van Consulent mantelzorg Marianne Weel van het Mantelzorgcentrum.

Iedere bijeenkomst staat op zichzelf. Mantelzorgers bepalen zelf of zij een of meerdere bijeenkomsten bijwonen. De bijeenkomst is op dinsdag 26 juni van 13.30 tot 15.00 uur. De bijeenkomst is gratis voor mantelzorgers uit de regio Den Helder dankzij subsidie vanuit de gemeente. Aanmelden is verplicht en dat kan via info@mantelzorgcentrum.nl.

Voor meer informatie over deze of over onze andere activiteiten kunnen mantelzorgers bellen met het Mantelzorgcentrum, tel. 0223 – 74 70 09 of een mail sturen naar info@mantelzorgcentrum.nl. Op www.mantelzorgcentrum.nl staat meer nieuws en een volledig overzicht van activiteiten voor mantelzorgers.