DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Organisatie vierdaagse tevreden na vier droge dagen

Den Helder – Na dagen van wandelen was donderdag dan de grote intocht van de Helderse avondvierdaagse. Honderden lopers namen dit jaar weer deel aan het jaarlijkse evenement. “Voldaan en zeer tevreden”, was voorzitter Ed Smit na afloop. “Het zag er af en toe link uit, maar gelukkig is het vier dagen lang droog gebleven.”

Verschillende drumbands, een brassband en natuurlijk de vele groepen en individuele lopers kwamen weer voorbij. Zoals gebruikelijk werden ze aangemoedigd door tal van familieleden, vrienden en bekenden en, zoals de traditie is, ook enkele genodigden van de organisatie. Daaronder natuurlijk de burgemeester, maar ook de Kolonel Luitenant ter zee, die de prijzen mocht uitreiken.

Eind november begint de organisatie alweer met de voorbereiding van de volgende vierdaagse. “Dan beginnen we met vergaderen, het aanvragen van de vergunning, dat soort dingen. Een maand voor de vierdaagse komen de vrijwilligers er dan weer bij, dan kijken we naar de indeling van taken, wie tijdens de vierdaagse waar komt te staan, dat soort zaken”, aldus Smit.

Foto’s: DHFOTO

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook: