Prima prestaties schoonspringers Zeemacht

1

Den Helder – Tijdens de Nederlandse Kampioenschappen Breedtesport Schoonspringen in Den Haag, hebben de schoonspringers van Zeemacht geweldig goede zaken gedaan. Natasja Veenstra is dubbel kampioen geworden op de 1 meter en 3 meter springplank. Demelza van Velsen is kampioen geworden op de 1 meter en vice-kampioen op de 3 meter plank.

Lara landde op de bronzen plek voor de 1 meter springplank. Door She, Alexandra en Florina zijn ook geweldig mooie sprongen gemaakt, maar dat was deze keer helaas niet genoeg voor een podiumplek. Al met al een geweldige wedstrijd, met fantastische resultaten.

Info over schoonspringen in Den Helder? Mail naar Zeemacht via schoonspringen@zeemacht.nl of kijk op de website van MSV Zeemacht (www.zeemacht.nl).

1 REACTIE

Comments are closed.