RTL zoekt kandidaten voor missie Helderse makelaars

0

Den Helder – “Makelaars met een missie”, dat is de naam van een nieuw tv-programma op RTL5, waarin drie Helderse makelaars op zoek gaan naar de beste woning voor een woningzoekende. Eind deze maand starten de opnamen, maar er zijn nog wel kandidaten nodig. Dus wie op zoek is naar een nieuwe woning in Den Helder, Julianadorp of Huisduinen, geef je op!

In september start op RTL5 een dagelijkse woonprogramma waarin drie makelaars ieder een geschikt huis proberen te vinden voor een potentiële koper. In elke aflevering staat een huizenkoper centraal die vertelt over zijn woonwensen, de regio waarin hij zoekt en zijn budget. Vervolgens worden er drie lokale aankoopmakelaars ingeschakeld die op zoek gaan naar een huis dat zoveel mogelijk aan de eisen van de koper voldoet.

“Eind juni gaan we hievoor van start met opnames in de regio Den Helder met makelaars Roos Versteeven, Danny Laan en Chris de Vroom”, zo vertelt Quirine van de Kamp van productiehuis Zodiak Nederland. “Zij kennen de Helderse woningmarkt als geen ander en gaan opzoek naar de perfecte woning en zijn een week lang te volgen. Elke dag krijgen zij een nieuwe ‘woningzoekende’ met een eigen woonwens. Dat wil zeggen dat ze in de aflevering van maandag bijvoorbeeld op zoek moeten naar een appartement, op dinsdag een twee-onder-een-kapwoning, op woensdag een boerderij, op donderdag een starterswoning en op vrijdag een villa. Aan het eind van de week, na de laatste bezichtigingen op vrijdag, wordt gekeken wie van de drie makelaars het vaakst de geschikte woning vond. Deze makelaar wordt uitgeroepen tot winnaar van de week.”

Op zoek?
Dus als je momenteel op zoek bent naar een woning in Den Helder, meld je dan nu aan via makelaarsmeteenmissie@zodiaknederland.nl en maar liefst drie makelaars gaan met elkaar de strijd aan om de woning te vinden van jouw dromen.