The Journeymen in het Timorpark

0

Den Helder – De Helderse formatie The Journeymen staat zondag 1 juli in de muziektent van het Timorpark. Deze jonge Helderse band bestaat uit Huub Ramler (gitaar en leadzang), Laura Zellenrath (basgitaar), Mitchell van der Horst-Slot(drums) en Daan Zeegers (harmonica). Ze spelen blues, southern rock en rock ’n roll.

Het is oude muziek door jonge muzikanten, van lekker funky tot intense slow blues. Een mix van stijlen waarin improvisatie en variatie de rode draad zijn. Geïnspireerd door grote artiesten als Eric Clapton, The Grateful Dead, The Allman Brothers Band, Chuck Berry en Muddy Waters speelt The Journeymen voornamelijk covers, al wordt er steeds meer eigen werk gepresenteerd.

Het concert begint om 14.30 uur en wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.