Vier auto’s betrokken bij aanrijding Langevliet

1

Julianadorp – Maar liefst vier personenauto’s waren vrijdagmiddag betrokken bij een kop-staartbotsing op de Langevliet in Julianadorp. De aanrijding vond even voor half vier plaats.

Bij de aanrijding is veel schade ontstaan. De ambulancedienst kwam met spoed ter plekke voor de vier betrokkenen. Een bergingsbedrijf werd ingeschakeld om twee voertuigen weg te slepen. Over de oorzaak van het ongeval is nog geen informatie bekendgemaakt.

Info en foto’s: Inter Visual Studio/GLOCALmedia

1 REACTIE

  1. ik wet het ’t is speculeren maar vaak zijn er weggebruikers die het niet snel genoeg vinden gaan en zo weinig afstand houden dat het lijkt alsof ze je proberen op te duwen en dan is er maar een halve seconde nodig om met een paar auto’s op elkaar te zitten…..

Comments are closed.