Volksuniversiteit legt accent op talen

1

Den Helder – De Helderse Volksuniversiteit heeft haar nieuwe programma rond voor het cursusjaar 2018-2019. Het accent ligt op talen, maar de HVU is ook actief op het gebied van mens, samenleving en natuur, creativiteit en culinair.

Wie een taal wil leren kan voor het komende cursusseizoen kiezen uit Arabisch, Duits, Engels, Frans, Italiaans, Portugees, Russisch en Spaans. Verder biedt de HVU een breed scala aan cursussen en workshops: van kookworkshops en praktisch filosoferen tot mediteren, yoga en sterrenkunde. Daarnaast bloemschikken, fotografie, schilderen, maak je eigen kussen of beleef een ‘creatieve proeverij’. Ervaar de verschillende smaken tijdens een wijnproeverij.

Cursussen en workshops vinden plaats in groepsverband en in een ongedwongen en gezellige sfeer; dat maakt leren gemakkelijk en leuk. De HVU biedt voor elk wat wils en voor een betaalbaar bedrag. Het nieuwe aanbod staat nu op de website.

Informatiemiddag
De jaarlijkse informatiemiddag van de Helderse Volksuniversiteit is op zaterdag 1 september in bibliotheek School 7 aan de Keizersgracht, waar de Volksuniversiteit ook veel cursussen en workshops verzorgt. De HVU maakt tevens gebruik van een aantal andere inspirerende locaties. Het nieuwe cursusjaar begint eind september 2018. Voor uitgebreide informatie en inschrijven zie de website http://www.vudh.nl.

1 REACTIE

  1. ja het zal niet al te lang meer duren voordat Arabisch onze voertaal gaat worden…..

Comments are closed.