Zeemacht klaar voor jaarlijks open tennistoernooi

0

Den Helder – “Wild Wild West”, dat is het thema van het MSV Zeemacht Open Tennistoernooi, dat van zaterdag 16 tot en met zondag 24 juni wordt gehouden op het tennispark van Zeemacht. Het toernooi trekt jaarlijks veel trouwe deelnemers uit de regio. Met ruim 220 deelnemers in meer dan 15 categorieën is het ook dit jaar weer een mooie klus voor de commissie om alle wedstrijden in te plannen.

Op drie kunstgrasbanen worden dubbels en mixed-dubbels gespeeld in de categorieën 5 t/m 8 en singles in de categorieën 4 t/m 8. In de weekenden vanaf 09.00 uur en doordeweeks wedstrijden vanaf 14.00 uur. Leuk tennisspel staat voorop bij het MSV Zeemacht Open toernooi, maar ook aan entertainment, gezelligheid en lekker eten en drinken wordt veel aandacht besteed.