10 jaar DHA: wie wil er een gratis kinderfeestje?

6

Den Helder – Vandaag bestaat Den Helder Actueel precies 10 jaar. Het hele jaar door geven we af en toe iets weg en vandaag natuurlijk ook. Vandaag is de vraag: wie heeft er zin in een feestje?

Om kans te maken hoeft u bijna niets te doen. U hoeft ons niet te liken, geen berichten te delen, niet hardop te roepen hoe geweldig we wel niet zijn. Wie kans wil maken op iets leuks of lekkers volgt gewoon de site (al dan niet via de social media) en reageert als het zover is.

Dit keer geven we weg: een kinderfeestje bij Ooghduyne voor 8 personen (zes kinderen, twee begeleiders). Het feestje bestaat uit een uur bowlen, max 3 uur zwemmen, onbeperkt limonade voor iedereen, een zakje snoep of waterijsje en het feestje wordt in stijl afgesloten met frietjes met een frikandel of kroket!

Kans maken
Hebben? Stuur dan een mailtje naar info@denhelderactueel.nl met als onderwerp ’10 jaar DHA’ en vergeet uiteraard niet uw naam en adres in te vullen en gebruik een werkend mailadres, anders wordt het lastig contact op te nemen als u wint. Vertel ook even waarom u graag dit feestje wilt winnen en voor wie het is. Insturen kan tot en met zondag 8 juli, op dinsdag 10 juli maken we de winnaar bekend.

6 REACTIES

Comments are closed.