Aadje Piraatje komt naar het Timorpark

0

Den Helder – De laatste gratis voorstelling van dit zomerseizoen in het Timorpark vindt zondag 5 augustus plaats en gaat over Aadje Piraatje. Het stuk wordt gespeeld door Ton Meijer.

In het nieuwste Aadje Piraatje boek van schrijfster Marjet Huibers en illustrator Sieb Posthuma komt het schip van de piraten in de sneeuw terecht. De kou is iets waar de piraten niet aan gewend zijn, maar voor Aadje is het een paradijs waar hij sneeuwpoppen maakt en met een paar zelfgemaakte ski’s van de bergen afglijd! De thema’s die in Aadje voorbij komen zijn herkenbaar voor ouders en kinderen, zo ook “Tand”, een verhaal waarin Aadje een melktand inruilt voor een grote mensentand. En dit gebeurt op een wel heel speciale manier.

Theaterduizendpoot Ton Meijer gaf jarenlang dramalessen, speelde in diverse films, tv-series en toneelstukken. Hij is een liefhebber van kunst, architectuur en (klassieke) muziek en weet dit op een weergaloze manier over te brengen op het publiek (jong en oud). Daarbij heeft hij een eigen vrije speelstijl ontwikkeld, waarbij de kinderen een levend onderdeel van de voorstelling zijn. Niets hoeft, veel mag.

Doelgroep: vanaf 4 jaar. De voorstelling begint om 14.30 uur en wordt aangeboden door Stichting Openluchtvoorstellingen Den Helder, de Helderse Serviceclubs en Theater de Kampanje.