Afscheidsreceptie voor vertrekkende wethouders

1

Den Helder – De gemeenteraad benoemt op maandag 9 juli de nieuwe wethouders. De gemeente neemt daarmee afscheid van de wethouders Trees van der Paard, Edwin Krijns en Odd Wagner. Iedereen is welkom op hun afscheidsreceptie, die wordt gehouden op donderdag 12 juli van 19.00 tot 21.30 uur in de Stadshal van de Kampanje.

Het nieuw te benoemen college bestaat uit twee vrouwen en vijf mannen: Tjitske Biersteker (ChristenUnie), Heleen Keur (CDA), Michiel Wouters (Beter voor Den Helder), Remco Duijnker (Seniorenpartij), Pieter Kos (Stadspartij), Kees Visser (VVD) en Peter de Vrij (PvdA).

1 REACTIE

  1. Dat is leuk, krijgt de heer Krijns een rubberbootje als afscheidscadeau, kan hij mooi daarmee in de Kooyhaven gaan varen, daar vaart hij niemand in de weg.

Comments are closed.