DHA-A leader
DHA-A leader

Alex Laurent nog een jaar bij Den Helder Suns

Den Helder – Den Helder SUNS heeft een nieuw akkoord bereikt over contractverlenging met de 25-jarige Alex Laurent, die hierdoor terugkeert voor zijn tweede seizoen aan het Marsdiep. De atletische forward, die deze zomer van zich deed spreken in de nationale ploeg van Luxemburg, was afgelopen seizoen verantwoordelijk voor 11,3 punten en 4,9 rebounds gemiddeld. Laurent kijkt uit naar zijn tweede SUNS-seizoen:

“Afgelopen seizoen was mijn eerste buitenlandse avontuur en dat is mij heel goed bevallen zowel op als buiten het veld. De club had alles goed geregeld en coach Van Noord bleek voor mij de juiste aanpak te hanteren. Voor komend jaar wil de club een volgende stap zetten en ziet het totaalplaatje er heel goed uit. Daar wil ik graag deel van uitmaken,” aldus de forward.

Hoofdcoach Peter van Noord sprak zich in een vroeg stadium reeds uit over het mogelijke aanblijven van Alex Laurent: “Voor mij was het een uitgemaakte zaak om Alex bij de ploeg te houden. Hij heeft progressie gemaakt, maar door een paar blessures heeft hij wat pech gehad. Hij kan zeker nog progressie maken. Ik zie voor hem een voorname rol weggelegd in het team dat wij komend seizoen voor ogen hebben. Mooi dat het bestuur erin geslaagd is om Alex nog een jaar in Den Helder te houden.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: