Auto te water langs Zanddijk

15

Julianadorp – Door nog onbekende oorzaak is zaterdagavond even na tienen op de Zanddijk een auto te water geraakt. De automobilist verloor de macht over het stuur en hield het voertuig niet op de weg. Het betrof een eenzijdig ongeval.

De weg was enige tijd afgesloten en de auto is inmiddels uit het water getakeld. De inzittende is per ambulance naar het ziekenhuis vervoerd.

Foto: DHFOTO.

15 REACTIES

  • sssttt, je mag niet zeggen dat je geen smartphone achter het stuur moet gebruiken want dan bepaal je volgens bepaalde reageerdsters hoe andere mensen hun leven moeten leven

   • Juist!

    Dat zijn de Betuttelinggroep(st)ers die hun claim op de Absolute Vrijheid te gelde willen maken maar niet hun versie van ‘liberalisme’ willen invullen met de ‘vrijheid om in de rimboe te gaan wonen waar je niemand tot last bent’.

   • @ RB, wilt u hier nou echt het gebruik van een smartphone terwijl je een auto bestuurd gelijk stellen aan het gebruik van een smartphone op het strand? Met het eerste wordt het leven van anderen in gevaar gebracht, het tweede heeft totaal geen invloed op het leven van een ander .. behalve op u dan blijkbaar …

    @ Rupert S. De betuttelaar is hier is RB die wil dat er geen internet op het strand komt omdat internettende pubers hem nogal irriteren.

 1. Niks onbekende oorzaak, betrokkene reed mij met minstens 120km/h voorbij (waar je 60 mag….) en probeerde ook met die snelheid door de chicane daar te komen, klapte toen uiteraard met een rotklap op de stenen daar, vloog eerst rechts de berm in en werd toen gelanceerd naar links zo de sloot in, getuigen genoeg! Godzijdank reden/liepen daar net geen andere mensen….

  • Interessant…. Zat er nog een meisje naast om indruk op te maken? Dat benieuwt me, want stoer doen met een auto kan niet: vaak is het nest al gestorven voordat het verdedigd kan worden.

 2. ,ik vermoed ook dat de bestuurder met zn mobieltje zat te klooien en niet oplette,ik kom s,morgens iedere keer de zelfde bestuurders tegen die gevaarlijk rij gedrag vertonen je ziet ze gewoon klooien op hun mobiel,tijd dat de politie weer eens gaat controleren op de zandijk

  • Interessant…

   Ik ga de komende weken eens eens de dashcam erop loslaten. Elke ochtend tussen 6.00 en 8.30 heen en weer rijden tussen de Jan Verfailleweg en Callantsoog. Om een realistisch beeld te krijgen, rijd ik 64 km/h op het 60 km/h-stuk en 84 km/h op het 80 km/h-stuk. Als er een systematiek in de misdragingen is te vinden, dan komen deze gemakkelijk aan de oppervlakte borrelen. Binnen enkele dagen heb je al namen en rugnummers. Die stuur ik dan in mijn rol als participatieheld in de participatiemaatschappij naar de politie, compleet met gemonteerde videobeelden. Zo geef je nog eens een mooie invulling aan de doe-het-lekker-zelfmaatschappij die onze koning destijds officieel aankondigde. Er is geen politie meer op straat, dus moet je het zelf doen. Zo eenvoudig is het!

   En o ja, er is nog een reden om zelf aan grondige opsporing en melding te doen: er is enkele jaren een groot kantelpunt bereikt, een alarmerende mijlpaal van machtige proportie. Wat is het? Inmiddels zijn er autoterroristen die het niet langer accepteren als JIJ je wel aan de regels houdt. Je wordt woedend links en rechts ingehaald en je krijgt de vinger omdat je je aan de afgesproken spelregels houdt. Vóór het kantelpunt gebeurde dit nooit. Voor mij is dit kantelpunt de druppel: ik vind dat burgers zich moeten inspannen om idioten op de openbare weg te registreren, te documenteren en te melden. Dat is niet ‘verklikken’ maar dat is je nek uitsteken om nog iets van de beschaving te redden. Melden is goed. Melden is fijn, warm, goed en prijzenswaardig. Melders zijn de nieuwe helden.

   • dat melden met beeld en geluid doe ik ook al tijden maar helaas wordt er totaal geen gehoor aan gegeven, het nieuwe ontmoedigingsbeleid begint goed te werken, het ene smoesje na het andere smoesje krijg je als antwoord… ik laat me (tot heden) nog niet kisten maar begin wel moedeloos te worden, ik hoop dat er samen met u nog velen zullen opstaan en goed beginnen te melden, maar ben bang dat het met de huidige mentaliteit niet gaat gebeuren, dat zijn namelijk veelal de “na het kantelpunt burgers”

Comments are closed.