Beleeftuin Pluto genomineerd voor ANWB-fonds

0

Den Helder – Wijkvereniging Boatex is met het burgerinitiatief Beleeftuin Pluto genomineerd voor het ANWB-fonds. Nu hebben ze zoveel mogelijk stemmen nodig. Lid van de ANWB? Stem dan op Beleeftuin Pluto. Er wordt € 11.500,00 euro verdeeld onder de top 3.

De kwaliteit van de speeltuin laat te wensen en met een aantal bewoners (ouders/kinderen/ouderen) is een initiatief gestart om de speeltuin gezamenlijk op te knappen en duurzaam te maken. Een ontmoetingsplek voor jong en oud in de nautische Boatex. Een veilige, moderne, duurzame, avontuurlijke beleeftuin met een buurt overstijgende functie.

Het moet een centrale plek in de wijk worden, waar activiteiten voor de buurt plaatsvinden. Een ontmoetingsplek voor jong(eren) en oud(ers) en een toekomstbestendige speelplek met voor elk wat wils en voor iedereen toegankelijk.

Stemmen? Ga naar: https://www.anwb.nl/lidmaatschap/maatschappelijk/fonds/noordholland/wijkvereniging-boatex-18096.

Zie ook de website www.beleeftuinpluto.nl of Facebookpagina @BoatexDenHelder