DHA-A leader
DHA-A leader

Dozy voor 1e ronde ETTU Cup naar Portugal

Den Helder – De nationale en internationale tafeltenniscompetities liggen momenteel overal stil vanwege de zomer, maar de voorbereidingen voor het seizoen 2018/2019 zijn al in volle gang. Zo werd onlangs bekend welke tegenstanders de Nederlandse eredivisieclubs treffen in Europees verband.

Het Helderse Dozy Den Helder / Noordkop moet in september naar Portugal. Op het programma in de eerste ronde van de ETTU Cup staan ontmoetingen met Nidderkäerjeng uit Luxemburg, ADC Ponta do Pargo uit Portugal en G.D. Dos Toledos, ook uit Portugal. Dozy is in de eerste ronde van het Europees toernooi ingedeeld in groep C. Vorig seizoen deed Dozy het erg goed in Europa en werd pas in de derde ronde verloren van de Russische grootmacht Taganrog.

De tweede Nederlandse deelnemer, TTV Heerlen, komt uit in groep D en neemt het in Denemarken op tegen thuisploeg Hillerod, het Spaanse Balaguer en Rapid Luzern uit Zwitserland.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: