DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Geslaagde ouderenmiddag Rozeboomtoernooi

Den Helder – Voor de derde keer vond zondag in Hotel Den Helder een speciale ouderenmiddag plaats, georganiseerd door de organisatie van het Rozeboomtoernooi. Het was net als voorgaande keren een doorslaand succes.

De middag begon met de uitreiking van de cheques aan de goede doelen, Stichting Kika en Omring. Er is dit jaar een recordbedrag van maar liefst 2500 euro opgehaald voor Kika. Er was de hele middag live muziek. De band Always Late stond de hele middag op het podium, afgewisseld met optredens van De Zingende postbodes en de bekende Helderse zangeres Stella Bos. De hele zaal zong mee, er werd gedanst en zelfs een aantal keer ontstond spontaan een heuse polonaise.

Aan het einde van de middag zong Stella haar levensliederen, waarbij toch een aantal ouderen een traantje wegpinkte. Tussendoor was er ook nog een loterij en daardoor gingen veel mensen nog met een leuke prijs naar huis.

Ouderenmiddag
De organisatie van het Rozeboomtoernooi kan met trots terugkijken op weer een geslaagde middag voor de Helderse ouderen. Samen met de Omring, die met heel veel vrijwilligers aanwezig was, is er weer een dankbare dag georganiseerd. Er waren alleen maar positieve reacties te horen in de zaal. Er is gelachen, mensen zoeken contact met elkaar en er is vooral gefeest. Het motiveert de organisatie zodanig dat volgend jaar de vierde ouderenmiddag onvermijdelijk is!

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: