Helderse ambtenaren verhuizen morgen naar Kooypunt

11

Den Helder – Een deel van de Helderse ambtenaren gebruikt vrijdag de 13e voor een verhuizing. Ook het college van burgemeester en wethouders en de griffie verhuist van de Drs. F. Bijlweg naar de Verkeerstorenweg 3. Voor de inwoners van de stad verandert er niets, zo benadrukt de gemeente. Het Klantcontactcentrum blijft namelijk gevestigd aan de Drs. F. Bijlweg 20.

Bij het Klantcontactcentrum kunnen inwoners terecht voor onder meer het aanvragen van een paspoort of rijbewijs of het doen van een geboorteaangifte. De afdeling blijft werken op afspraak.

Het Sociaal Domein blijft gehuisvest aan de Drs. F. Bijlweg 2. De openingstijden zijn van maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 12.00 uur. En telefonisch bereikbaar via het nummer 14 0223. Voor afspraken met het college van burgemeester en wethouders kan contact worden opgenomen met Bureau Kabinet via telefoonnummer 14 0223 of via het e-mailadres kabinet@denhelder.nl.

Vanwege de verhuizing is het Klantcontactcentrum vrijdag de hele dag gesloten. Het Sociaal Domein (Drs. F. Bijlweg 2) gaat om 12.00 uur dicht. Vanaf maandag 16 juli zijn het Klantcontactcentrum en het Sociaal Domein weer gewoon open.

11 REACTIES

 1. De gemeente wil graag dat er in den Helder meer gebruik gemaakt wordt van de fiets. Goed voorbeeld doet volgen, dus gemeente (ambtenaren) grijp die kans.

 2. hebben de ambtenaren en handhaving voorop weer een nieuw excuus om nog minder op straat / in de buurt / op locatie te komen…..

 3. Stap in een lang serie manipulaties door Burgemeester, VVD, CDA, D66, PvdA en Stadspartij richting bouw nieuw stadhuis. Nu ook gesteund door Beter voor Den Helder, Seniorenpartij en Behoorlijk Bestuur. Symbolisch voor de afstand tussen bestuur en burger. De politiek is nog steeds ziek. Is acht jaar niet in staat om de belofte aan de burger “geen nieuw stadhuis” na te komen. En gaat inefficiënt versnipperen, manipuleren en veel geld verspillen. En dan bezuinigen op kwetsbaren. Bij kritiek hoort een alternatief: handhaven huidige stadhuis, beperkt aanpassen, geen klimaatbeheersing maar balkondeur open, sparen voor nieuw stadhuis over 15 jaar, op locatie die ook goed bereikbaar is voor Julianadorp. Dus op het braakliggend terrein (tijdelijk voor zonnepanelen) waar eerst het nieuwe ziekenhuis zou komen. Zelfs een gebouw harmoniërend met een nieuw ziekenhuis kan. p.s. Deze enorme geldverspilling gaat ook tegen de mening van de OR in.

  • Ik kan niet anders, dan te schrijven dat ik het hier helemaal mee eens ben. Eerst sparen…dan pas kopen.
   Jong geleerd…oud gedaan.

  • Henk, ik hoop toch van harte dat je dit niet meent; “geen klimaatbeheersing maar balkondeur open’.

   • Ik ben in veel kantoren daar geweest, nergens was het nuffig, je kon en kan er goed werken. Ramen kunnen open, balkondeuren ook, heeel duurzaam in de stad met de schoonste lucht van Nederland. Kan niet altijd in stadhuis Beverwijk…..

    • Henk, dus omdat jij vindt dat het niet nuffig ruikt kan een werkplek voldoen met openslaande deuren?
     Henk, als journalist schrijf je leuke stukjes. Blijf je daarbij houden tenzij je je gaat verdiepen in de Arbowet en alle eisen die daarbij horen. Ik wil het je met alle liefde uitleggen onder het genot van een kop koffie (met appeltaart). Dan leg ik je direct de consequenties uit voor de werkgever als deze zich niet aan de ARBO wet houdt.

 4. Hoe komen ouderen die geen auto hebben op het stadhuis op die verlaten plek ????

Comments are closed.