Helderse in halve finale Miss Callantsoog

4

Den Helder – Cheyenne Reinders uit Den Helder is een van de eerste vier dames die zich hebben geplaatst voor de halve finales van de jaarlijkse Miss Callantsoog verkiezing. De eerste voorronde vond maandagavond plaats bij Brekers in Groote Keeten.

“Dat de zomer begonnen is weten we gezien het mooie weer van de laatste weken, maar de zomer begint pas goed wanneer de voorrondes van Miss Callantsoog weer van start gaan”, laat Brekers weten. “En dat was gisteren de eerste voor dit seizoen. Niet drie, maar vier missen mochten door naar de halve finales op 20 en 27 augustus.”

De vier uitverkorenen zijn (op de foto van links naar rechts) Britt Sijs uit Anna Paulowna (21 jaar en studeert HBO Biotechnologie), Cheyenne Reinders (21 jaar) uit Den Helder, Karlijn Visser (17 jaar uit Winkel en juridisch administratief medewerker) en Kaylee van Sikkelerus (21 jaar uit Heerhugowaard), afgestudeerd schoonheidsspecialiste en visagiste.

“Voor volgende week zijn we nog op zoek naar leuke en mooie missen om deel te nemen aan voorronde 2 van Miss Callantsoog.”

4 REACTIES

  1. ?? Miss Callantsoog verkiezing gehouden in Groote Keeten en dames uit Anna Paulowna, Den Helder, Winkel, en Heerhugowaard, uitverkorenen uit ieder andere plaats behalve Callantsoog, zouden ze die naam dan niet eens veranderen??

Comments are closed.