Helderse Liana in halve finale Miss Callantsoog

6

Den Helder – De 18-jarige Liana Willemse uit Den Helder is maandagavond in Brekers doorgedrongen tot de halve finale van de Miss Callantsoog verkiezing.

De jury had het volgens de organisatie niet gemakkelijk deze ronde. Uit zeven dames moesten er drie worden gekozen die doorstromen naar de halve finales op 20 en 27 augustus. Het is uiteraard weer gelukt en de gelukkigen zijn, naast Liana, Sofie Witteveen (18) uit Leeuwarden en Rachel Vet (21) uit Hoorn. Sofie studeert Havo, Liane Fashion Management en Rachel is afgestudeerd tennislerares.

De vijfde voorronde is op 6 augustus, de deuren openen om 22.00 uur voor het publiek.

Foto (vlnr Sofie, Liana en Rachel): Ravi Burma

6 REACTIES

  1. Het is natuurlijk Liana. Maar leuk! Op naar de finale die ze lachend gaat winnen.

  2. wat zijn er tegenwoordig ook een hoop pretstudies waar je weinig tot niets mee kan…. “fashion management” “tennis lerares” straks nog “groentekleurkenner” afgestudeerde “fietsbandventielkeurder” wat een onzin allemaal…..

Comments are closed.