Het strand, wethouders en kermis in DWOZ

2

Den Helder – De wethouders Edwin Krijns en Odd Wagner zijn vandaag te gast in De Week op Zaterdag. Twee dagen voor het officiële afscheid blikken ze terug op hun periode als lid van het college van Den Helder.

Ook Jan Roelofsen van de Stichting Strandexploitatie Noordkop komt naar de LOS-studio. Met hem een gesprek over het mooie nieuws van deze week; de verkiezing van het strand van Den Helder als het schoonste strand van Noord-Holland. En de nieuwe voorzitter van de Stadspartij, Ruud Wegman, vertelt wat hij de komende jaren van plan is met deze lokale partij, die bij de recente verkiezingen een flinke klap kreeg.

Verder in deze DWOZ aandacht voor de opening van de Helderse zomerkermis en een verslag vanaf de tennisbanen in Julianadorp, waar vandaag het Zandlopertoernooi van start gaat. De Week op Zaterdag is van 10.00 tot 12.00 uur te beluisteren via LOS radio (ook online en via de LOS app).

2 REACTIES

Comments are closed.