DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Het was weer goed boulen bij Entre Nous

Den Helder – Bij jeu de boulesvereniging Entre Nous werd zaterdag om het Helders kampioenschap doublette dames en heren gespeeld. Alle toppers van de club waren vertegenwoordigd, dus genoeg ingrediënten voor goed boulen.

Bij diverse partijen ging het er dan ook spannend aan toe. Uitslagen van 13-11 en 13-12 waren meer regel dan uitzondering. Bij de dames was het zeer spannend wie eerste zou worden. De teams kwamen elkaar allemaal een keer tegen. Twee teams eindigden met een gelijk aantal punten op de eerste plaats.

Het onderling resultaat bepaalde wie er kampioen 2018 werd. Dit viel in het voordeel uit voor Lydia Boerekamps en Marion Klaassen en zo prolongeerden zij hun titel van 2017. Tweede werd het team Hannie Karsten met Jopie Mahieu en de derde plaats ging knap naar An Freen met Dina Schouten.

Heren
Bij heren was er een team dat er met kop en schouder boven uitstak en dan ook terecht hun titel prolongeerde. Dit was het team van Alex de Boer met zijn vader Bart de Boer, zij werden ongeslagen kampioen 2018. De tweede en derde plaats werd op onderling resultaat en saldo beslist in het voordeel van Alonzo Karsten en rob Keuss. De derde plek was voor Herman Bakker en Jan Karsten.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: