Huwelijksaanzoek te paard, zoals het hoort bij een Prins!

2

Den Helder – Een paard in de Kerkstraat zie je niet vaak, een prins op een paard al helemaal niet. Zaterdag rond een uur of vier kwam Prinya Prins op een paard zijn Kate Voet ten huwelijk vragen. Volledig verrast en met de tranen in haar ogen zei zij volmondig “JA” op dit prachtige aanzoek. Het “witte paard” was niet beschikbaar, maar hij zat Prinsheerlijk op zijn bruine vervanger.

Ze ontmoetten elkaar tijdens hun werk bij “d’Oude Gast”, de vonk sprong over toen Prinya zo’n vier jaar geleden, na 12 jaar, stopte met werken bij deze horecagelegenheid. Hij wilde met Kate trouwen en voor het aanzoek kon hij natuurlijk niet om zijn achternaam heen. Nog nooit zat hij op een paard, maar manege Noot stoomde hem in één les klaar voor dit avontuur.

Kate wist niet wat haar overkwam, ze zouden met de familie even wat gaan eten en toen kwam haar Prins aanrijden. Ze wist dat hij haar ten huwelijk zou gaan vragen, maar niet waar en wanneer. “Hij heeft het goed verborgen gehouden, ik heb vanochtend niets aan hem gemerkt!”, vertelt ze. Ze is dolgelukkig met dit romantische aanzoek en de aanwezige familie kan niet wachten om het aanstaande bruidspaar te feliciteren.

2 REACTIES

Comments are closed.