DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

17 reacties

 1. PenC

  Is dit idialisme van Leon Keer, begaan met de verpaurering van ons mooie dorp? Of zit er ergens een kostenplaatje verborgen. Ongetwijfeld een enorme toeristen aantrekkende attractie…..

  1. Monique_K

   Ik denk eerder dat de grootte van de oppervlakte meespeelt, zoveel vierkante meter om te vullen krijg je niet vaak aangeboden, een echte uitdaging. Ik hoop dat het een daverend succes wordt en echt resulteert in een street art festival.

 2. RB

  als het over een blijvende beting gaat hoor je iedereen die dit niet mooi vind klagen over kosten etc nu vinden ze het wel mooi dan hoor je geen woord over eventuele kosten……

  1. Monique_K

   Als je niet weet of het wat kost en zo ja hoeveel kan je er ook niet over klagen, niet waar? Daarnaast is dit mooie kunst, deze mannen zijn niet voor niets internationaal bekend. Ze worden overal ter wereld gevraagd omdat men weet dat hun kunstwerken massa’s toeristen aantrekken, iets wat zelfs diegenen die dat grote kolder onding wel mooi vinden niet durven te beweren .. dat dat ding ooit ook maar één toerist zal gaan aantrekken is nogal onwaarschijnlijk!

    1. Monique_K

     Natuurlijk mag u dat zelf uitmaken. Maar wilt u nou echt beweren dat die mislukte hashtag toeristen gaat aantrekken?

     1. RB

      dat museum “met internationale faam” wat onlangs is gesloten trok ook geen kip extra naar de stad, en dan hopen dat een uit de kluiten gewassen grafiti ineens wel de treinen gaat vullen? we gaan het zien…..
      .
      trouwens hoop wel dat ze milieu vriendelijke materialen gebruiken

     2. Monique_K

      Klopt, het museum trok geen extra kippen, die zijn namelijk over het algemeen niet geïnteresseerd in kunst. Het trok wel mensen! Als Scholte zijn gehele collectie had kunnen laten zien zouden er zeker meer gekomen zijn.
      En dat u de werken van Keer en Baranowski betiteld als ‘uit de kluiten gewassen graffiti’ laat wel zien hoeveel verstand u ervan hebt.

 3. wat

  Het wordt gewoonweg heel mooi in Den Helder, naar mijn bescheiden mening…

Reageren is niet meer mogelijk.