Man schrijft met verf teksten op woning

2

Den Helder – De politie heeft in de nacht van zondag op maandag, rond 03.00 uur, een 38-jarige man opgepakt die bezig was een raam en een muur van een woning te besmeuren. Dat gebeurde in de Van Galenstraat.

De man schreef met verf diverse teksten op een raam en een muur van de woning. Hij was dronken en blies op het bureau 780 ug/l. Wanneer een persoon op heterdaad wordt aangehouden voor een geweldsmisdrijf (daar valt onder andere vernieling onder) en deze blaast meer dan 350 ug/l, zal de straf worden verzwaard.

Het geheel is inmiddels gereinigd. De rekening hiervan gaat naar de veroorzaker, zo meldt de politie.

2 REACTIES

  1. wat voor de één kunst is is voor een ander “een woning besmeuren” zo zie je maar smaken verschillen 😉

Comments are closed.