NEC en Dordrecht naar finale Helders Elftal toernooi

0

Den Helder – De finale van het Helders Elftal toernooi gaat zaterdag tussen FC Dordrecht en NEC. De verliezers van donderdag, SC Telstar en het Helders Elftal, mogen het in de kleine finale tegen elkaar opnemen om de derde plaats.

Het Helders Elftal verloor donderdag op de Streepjesberg met 0-6 van NEC. Voor de Nijmegenaren scoorden Kevin Jansen (2x), Ragnar Oratmangoen, Lowie van Zundert, Lance Duijvestijn en Ole Romeny. Namens Telstar zette Ryan Seager zijn ploeg in het duel tegen FC Dordrecht op een 1-0 voorsprong, maar het werd uiteindelijk toch 1-2. Een penalty werd benut door Ritchie Zinga en net toen vrijwel iedereen dacht dat het bij een gelijkspel zou blijven, maakte Maarten Peijenburg er alsnog 1-2 van.

De strijd om de 3e plek begint zaterdag om 16.30 uur, de finale van het toernooi om 19.30 uur. De wedstrijden worden gespeeld op het complex van FC Den Helder en de toegang is gratis.

Foto: DHFOTO.