Nieuw wagenpark voor Woontij

2

Den Helder – Woontij heeft haar wagenpark vervangen. De oude bedrijfswagens waren inmiddels 10 jaar oud en aan vervanging toe. Na een aanbesteding kreeg Renault-garage Stokman uit Den Helder de opdracht om 9 nieuwe auto’s te leveren. Vier Renault-Zoe’s en een Kangoo worden elektrisch uitgevoerd. Bij de kantoren van Woontij zijn hiervoor oplaadpalen geplaatst.

De Traffic-busjes rijden op traditionele brandstof; elektrisch is vanwege het gebruik niet mogelijk en op Texel zijn helaas nog geen alternatieve duurzame brandstoffen zoals CNG verkrijgbaar. De auto’s worden uitgevoerd in de vernieuwde huisstijl van Woontij. Druktemaker media uit Den Helder heeft de huisstijl van Woontij opgefrist.

De missie ‘wonen naar wens’ is verwerkt in het logo. Door vorm en kleuren wil Woontij een informele sfeer, vernieuwing, betrouwbaarheid en duurzaamheid uitstralen. In de huisstijl is de kustlijn van het werkgebied van Woontij, van Texel tot Julianadorp, herkenbaar.

2 REACTIES

Comments are closed.