Ook dit jaar weer een Helderse Veteranendag

1

Den Helder – Wie dit jaar aanwezig wil zijn op de Helderse Veteranendag, heeft nog iets meer dan twee dagen om zich in te schrijven. De mogelijkheid om aan te melden sluit komend weekeinde, om precies te zijn middernacht (zaterdag op zondag).

De Veteranendag vindt dit jaar plaats op 17 augustus in Hotel Den Helder. Deelname staat open voor wie in Den Helder woont en veteraan is van een van de krijgsmachtonderdelen.

De dag begint om 14.30 uur met een inloop, gevolgd door het welkom heten van enkele speciale gasten, de formele opening met wat toespraken en om 15.30 uur de echte, officiële opening. Dit laatste vindt plaats door het luiden van de bel. Uiteraard staat er ook een warme maaltijd op het programma en vooral heel veel gezelligheid. De dag wordt rond 20.00 uur weer afgesloten.

De muzikale omlijsting is dit jaar in handen van Bare Footin’ en Gerda Baars. Inschrijven kan via https://www.veteranendagdenhelder.nl.

1 REACTIE

  1. Of je er nu wat van vindt of niet; dit is toch ies moois wat de Stadspartij indertijd heeft opgestart.
    En de Hr. Bos verleent toch iedere keer weer zijn medewerking. Wat mij betreft is dit een pluim waard!

Comments are closed.