Ook dit jaar weer straatrommelmarkt in de Vogelwijk

0

Den Helder – Hij komt er weer aan, de grote en gezellige straatrommelmarkt in de straten van de Vogelwijk. Op zaterdag 1 september vindt de vijfde editie van dit ondertussen traditionele evenement plaats, van 10.00 tot 16.30 uur.

Organisator Jack Weel heeft, wederom met medewerking van scheepstuigerij “De Schieman”, deze jaarlijks terugkomende rommelmarkt op poten gezet en daarbij alle bewoners in de gehele Vogelwijk uitgenodigd om weer al hun overtollige rommeltjes te koop aan te bieden. Naar verwachting stallen zo’n 250 deelnemers een grote diversiteit aan goederen uit voor hun woning, zoals kleding, elektrische apparatuur, langspeelplaten, speelgoed, verzamelobjecten, en nog veel meer.

Voor iedere geïnteresseerde koper is er wel iets te koop, dus reden genoeg om langs te komen en lekker een paar uurtjes te zoeken naar bijvoorbeeld net dat ontbrekende stuk van de verzameling of een leuk kledingstuk voor een schappelijk prijsje. “Hopelijk is het net als alle voorgaande jaren die dag mooi weer”, aldus Jack Weel. “De aanwezige springkussens bieden voor de kinderen het nodige vertier, zodat hun ouders rustig kunnen speuren naar koopjes.”