DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Opnieuw rijbewijzen ingenomen voor te hard rijden

Den Helder – Te hard rijden, ondanks waarschuwingen en het innemen van rijbewijzen blijven mensen het doen. Dinsdag en in de nacht van dinsdag op woensdag was het weer raak en moesten drie personen het bewijs aan de politie overhandigen.

Een 56-jarige man reed 108 kilometer per uur op de Schootenweg, een 23-jarige man reed met 143 kilometer per uur over de N9 en een 19-jarige man deed dit op dezelfde plek, maar dan met 144 kilometer per uur.

“Velen zien de N9 in de vroege uren als een weg waar hard mag worden gereden, maar deze weg is niet ingericht voor deze snelheden”, stelt de politie. “Wij zullen dan ook dagelijks op alle tijdstippen hier controleren, maar zeker ook in de vroege tijdstippen waarbij mensen vroeg in de ochtend elders in de provincie moeten werken.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

4 reacties

 1. RB

  weet nog wel een paar wegen waar continue te hard gereden wordt en ze stevig zouden moeten handhaven….

  1. George

   Ik weet enkele wegen waar niet te hard wordt gereden ( de rest van de wegen dus wel)

   1. RB

    en politie zoals gewoonlijk in geen velden of wegen (waar te hard gereden word) te bekennen…….
    alleen maar te klagen over werkdruk en pensioen, had dan een ander vak gekozen en niet iets in de dienstverlenende sector

    1. Monique_K

     Want politiemensen kunnen zichzelf opsplitsen en op meerdere plaatsen tegelijk zijn om rijbewijzen van hardrijders in te kunnen vorderen?

Reageren is niet meer mogelijk.