Ruimere openingstijden Helderse Vallei

0

Den Helder – Vakantietijd en dus is De Helderse Vallei langer geopend. Sinds deze week, en tot en met zondag 2 september, is De Helderse Vallei 7 dagen per week geopend van 10.00 tot 16.30 uur. Het terrein en de kinderboerderij zijn dagelijks geopend tot 17.00 uur.

Het natuurcentrum bij de Donkere Duinen heeft een naam op te houden als het gaat om activiteiten voor jong en oud. Er is altijd wel wat te zien, te doen en te beleven. En, je steekt er ook nog iets van op. Zo kunnen kinderen slootbeestjes gaan zoeken en daarbij opdrachtjes uitvoeren. Ook zijn er excursies naar de omgeving van de Vallei, zoals het strand. Op de kinderboerderij is altijd wat bijzonders aan de hand en in het hoofdgebouw een expositie te zien.

Meer weten over de Helderse Vallei aan de Jan Verfailleweg? Kijk dan op de website.