DHA-A leader
DHA-A leader

Ruud Wegman nieuwe voorzitter Stadspartij

Den Helder – Ruud Wegman is woensdagavond gekozen tot de nieuwe voorzitter van de Stadspartij. Dat gebeurde tijdens de algemene ledenvergadering. Wegman was bovendien de enige kandidaat.

De ALV van de Stadspartij besloot verder unaniem in te stemmen met het gepresenteerde Helders Akkoord 2018-2022. “De leden kunnen zich er prima in vinden, mede doordat er zelfs grote delen van ons verkiezingsprogramma in terug te zien zijn en zelfs onvervulde wensen uit 2014.”

De leden hebben tot slot in meerderheid besloten Pieter Kos als wethouder voor de Stadspartij Den Helder voor te dragen, al was eerder al bekendgemaakt dat Kos de beoogde kandidaat-wethouder was. Hij (en de overige wethouders) worden maandag 9 juli benoemd.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook:

1 reactie

Reageren is niet meer mogelijk.