Schrijf je in voor de Topspin Open 2018

0

Den Helder – Het tennisseizoen loopt weer op zijn einde, maar er is nog de mogelijkheid voor tennissers om deel te nemen aan de 29ste editie van het Topspin Open op het park van TC Topspin aan het Schapendijkje. Na de geslaagde editie van vorig jaar is er een nieuwe enthousiaste toernooicommissie, bestaande uit Yentl van Veen, José van Veen, Leo Meijer, Steven Boomstra, Sita Minkema en Chris Heuvelman.

Het toernooi start op zaterdag 25 augustus en de finales worden gespeeld in het weekeinde van zaterdag 1 en zondag 2 september. Iedereen kan zich inschrijven in de klassen 5 t/m 8, zowel enkel, dubbel als gemengd in de gewenste leeftijdsklasse. Sponsoren van het toernooi zijn Scheepstuigerij de Schieman, MEGA Den Helder, CCLS, Ruud Brondsema Loodgieter, Rijschool Sieta, Akse Media, TX29, Groet Auto, Unishore Bedrijfskleding en Reus Sport.

Naast het meespelen of bekijken van tennis kunnen bezoekers ook deelnemen aan de loterij of een slibtongetje halen, welke door Rob Bais en Joost Wezelman wordt gebakken en beschikbaar zijn gesteld door kotter TX29. Ook is er weer een loterij met mooie prijzen, die beschikbaar zijn gesteld door verschillende lokale bedrijven. Alle ontwikkelingen rondom het toernooi kunnen gevolgd worden op de facebookpagina Topspin Open.