Sterren RTL7 winnen met 1-5 van HCSC

0

Den Helder – Ze kwamen naar Den Helder, ze zagen dat het goed was en ze wonnen met ruime cijfers. De sterren van RTL7 waren zaterdagmiddag op sportpark De Dogger met liefst 1-5 te sterk voor HCSC. De lokale voetballers was vooraf gevraagd een beetje lief te zijn, maar dit was teveel van het goede. De uitslag was licht geflatteerd.

Halverwege leek er nog weinig aan de hand. Het RTL7 sterrenteam had wel een paar kleine kansjes gehad, maar HCSC stond 1-0 voor dankzij een goal van Timo Swart in de 25e minuut van de vriendschappelijke wedstrijd. Na rust begon het beter te lopen bij de sterren, waar Kiki Musampa ook in de basiself stond. Samen met Andwele Slory zorgde hij voor de vijf goals die de eindstand op 1-5 bepaalden. Bij de sterren kwam ook Brownie Dutch in de tweede helft nog het veld in, opvallend genoeg zonder rugnummer, maar wel met zonnebril.

Tijdens de drinkpauze in de tweede helft nam HCSC nog even afscheid van Erwin van Belzen, die naar Zeemacht vertrekt. Na het duel bleef een flink deel van het publiek (volgens de organiserende Patrick Vogelzang zo’n 500 toeschouwers) nog even hangen, onder meer om in de kantine naar Frankrijk – Argentinië te kijken. Ook werden er vele selfies gemaakt met de beroemdheden.

Foto’s: DHFOTO.