DHA-A leader
DHA-A leader

Steve Harris naar Den Helder Suns

Den Helder – En alweer nieuws van de Den Helder Suns. De basketbalorganisatie heeft een Amerikaan aangetrokken voor het nieuwe seizoen. Het gaat om Steve Harris.

“Gezien de samenstelling van het team voor komend seizoen waren wij op zoek naar een atletische, mobiele en vooral fysiek sterke power forward. Met de veelzijdige Steve Harris denken wij de juiste speler in huis te hebben gehaald. Zijn efficiënte manier van spelen en met name zijn atletisch vermogen sprak ons enorm aan. Steve kan op meerdere posities uit de voeten en in die hoedanigheid gaan wij hem ook inzetten”, aldus Den Helder Suns hoofdcoach Peter van Noord.

Steve Harris is afkomstig van East Stroudsburg University (NCAA Division II) waar hij 15,4 punten (tegen 66,4%) en 7,3 rebounds gemiddeld liet noteren in ruim 25 minuten per wedstrijd. Gezien het succes van zijn collegeploeg en zijn individuele prestaties viel de energieke Harris onmiddellijk op vanaf het moment dat hij in het vizier kwam. Na de nodige toetsing in het vervolgtraject werd duidelijk dat de uit Hamilton, New Jersey, afkomstige Harris de beste kandidaat was om het SUNS team te versterken.

Harris laat weten heel blij te zijn met de kans die de Suns hem biedt. “Mijn gesprekken met Van Noord verliepen plezierig en ik heb ook al met enkele toekomstige teamgenoten gesproken. Ik kijk er naar uit om deel uit te maken van dit jonge en energieke team.”

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: