DHA-A leader
DHA-A leader

Street Art wedstrijd voor de jeugd

Den Helder – Om ook jongeren te betrekken bij de 3D Street Art in Den Helder organiseert Citymarketing in samenwerking met Jongerenwerk MEE&DeWering en World Street Painting een Street Art Challenge voor kinderen vanaf 12 jaar. Zo’n twintig deelnemers gaan vanaf donderdagmiddag 19 juli hun ingeleverde idee of schets bespreken met graffiti artist James Jetlag en vervolgens schetsmatig aanbrengen op houten panelen van twee vierkante meter.

Vrijdag 20 juli worden de tekeningen ingekleurd en verder voltooid. Zaterdag wordt de Street Art Challenge geëxposeerd. De Street Art Challenge vindt plaats in de voormalige V&D in de Beatrixstraat waar de internationaal bekende Leon Keer ondertussen doorwerkt aan zijn 3D tekeningen op de 400 m² grote gevel.

Voor kinderen tot 12 jaar is er zaterdag 21 juli vanaf 11.00 uur gelegenheid om te krijten in het stadspark op het Julianaplein.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: