DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Succesvol A-klasse kickboks debuut voor Van Oeveren

Julianadorp – Jimi van Oeveren uit Julianadorp heeft afgelopen zaterdag zijn eerste partij in de A klasse kickboksen met winst afgesloten. Het gala “WFL meets road2victory” werd in Volendam gehouden en zal later deze zomer via Spike TV worden uitgezonden.

De 1e ronde was even aftasten, de tegenstander wilde Jimi elke keer beet pakken. Toen de tegenstander Jimi liet vallen, viel de tegenstander expres met knie bovenop de borst van de Julianadorper. De tweede ronde begon Van Oeveren meer zijn afstand te pakken en scoorde heel goed met lowkicks. Dit kon zijn tegenstander niet lang meer hebben. Toen de tegenstander tegen de touwen stond, gaf Jimi een mooi geplaatste achterwaartse trap tegen het hoofd.

Ook de derde ronde scoorde Van Oeveren weer met snoeiharde lowkicks en de tegenstander gaf binnen de eerste minuut op.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: