DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Uitbreiding Stadspark gaat gewoon door

Den Helder – Ook het verzoek van GroenLinks om voorlopig even pas op de plaats te maken met de verdere uitbreiding van het Stadspark kon maandag in de Helderse gemeenteraad niet rekenen op veel bijval. Alleen GroenLinks en de PVV waren hier voorstander van, alle overige partijen niet.

GroenLinks was van mening dat er op dit moment geen enkele noodzaak is om verder te gaan met het Stadspark, inclusief aankoop en sloop van gebouw De Koploper, en daar dus veel geld (een half miljoen extra) aan te besteden de komende jaren. Dat geld kan wat GL betreft beter worden gebruikt voor andere financiële uitdagingen die de gemeente staan te wachten.

Zowel college als alle fracties, behalve GL en PVV, zien dit anders.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Woonachtig in Den Helder / Julianadorp sinds 1973, sinds 2008 hoofdredacteur van Den Helder Actueel.

Lees ook:

16 reacties

 1. wat

  Goed zo. Het is een verrijking voor de stad. Veel andere steden hebben n.l. ook een stadspark en dat is leuk, mensen, ook ouderen, kunnen even op een bankje zitten, een praatje maken, etc.

 2. Cees

  U meent lekker op een bankje zitten in een “waaigeul”? Wel eens van de heersende winden in Den helder gehoord?

  1. RB

   dat ligt aan de baasjes……. die weigeren die zooi op te ruimen en handhaving slaapt in deze stad……

 3. Nico

  Het is moeilijkpositief te blijven in Den Helder. Zeker nu het ware gezicht van de coalitie naar buiten komt. Wel stenen en bouwen/breken, maar sociaal uit her hart. Voor de verkiezingen a roepen en nu 180 graden draaien. Schande. Zeker de seniorenpartij en BvDH moeten zich diep schamen. Blijkt nu alles voor de macht. De sociaal zwakkeren komen in een nog zwaarder regime terecht. Ik zal alles met een positieve blik blijven volgen, maar zie de
  komende periode met angst en beven tegemoet.

  1. Henk van Kuijk

   Inderdaad Nico, ze gaan samen voorwaarts, verbindend, in bestuurlijke vernieuwing. Willen beter met elkaar omgaan. Ondertussen de kiezer opnieuw bedrogen achterlatend. Blind zijn ze, alleen taart en mooie vage woorden. Comfortabel in een bank zitten, ver weg van de burger, en zwakkeren mogen de front offices betalen.

   1. RB

    omdat u het mooi vind moet de hele stad maar onder de graffiti gespoten worden??

  1. Hotmail2

   @Yup, het boek is wel bekend hoor. Er moet volgens zeeramp(stad) een zichtlijn ontstaan van station naar dijk maar dan alleen van uit de lucht want we planten het vol met bomen.

 4. Bodelo

  Gelukkig dat de plannen doorgaan zoals die indertijd zijn bedacht.
  Het opstarten en halverwege stoppen van Stadsvernieuwing is nog steeds te zien in bijvoorbeeld de Sluisdijkbuurt.

Reageren is niet meer mogelijk.