Wie herkent deze overvaller?

5

Den Helder – De politie heeft een nieuwe foto vrijgegeven van de man die in de nacht van 11 op 12 februari 2018 een hotelcafé aan de Parallelweg in Den Helder heeft overvallen. De foto werd dinsdagavond voor het eerst getoond in Opsporing Verzocht.

De dader heeft vermoedelijk in dezelfde nacht eerst geprobeerd een man bij een geldautomaat van de Rabobank te beroven. Rond 04.00 uur gaat hij er met het gepinde bedrag vandoor, maar het slachtoffer weet hem in te halen. Na een korte worsteling slaagt de beroofde man erin zijn geld terug te pakken.

Korte tijd later wordt er een overval gepleegd in het café van hotel Wienerhof aan de Parallelweg. Hierbij steelt hij geld uit de kassa, meerdere pakjes sigaretten en bedreigt hij de portier met de dood. Het gaat vermoedelijk om dezelfde overvaller, omdat in beide gevallen de dader een opvallende Dekamarkt-tas bij zich had. De politie verspreidt nu een nieuwe foto, in de hoop op meer tips over deze twee zaken.

5 REACTIES

  1. Heel bijzonder. Dit was een dagelijkse klant. Destijds woonachtig achter wienerhof. Door meerdere personen al herkent en bevestigd.

Comments are closed.