DHA-A leader
DHA-A leader
DHA-A leader

Wie wil er gratis naar het circus?

Julianadorp – Een keertje gratis naar het circus? Ook dit jaar kan het weer met vrijkaarten van Den Helder Actueel. Meld je snel aan en maak kans op 2 vrijkaartjes voor Circus Barani, dat vanaf volgende week voorstellingen geeft in Julianadorp.

De tent staat van 18 tot en met 29 juli op het terrein aan de Landbouwstraat / Zuiderhaaks. Elke dag, met uitzondering van 25 juli, is er een voorstelling. Circus Barani is een echt familiecircus met voor een ieder wat wils.

Den Helder Actueel geeft vijf keer twee entreekaarten weg, voor een voorstelling naar keuze. Interesse? Mail dan snel naar info@denhelderactueel.nl en vertel waarom je graag naar het circus wil. Vergeet niet volledige naam, adres en e-mail door te geven! Inzenden kan tot en met zaterdag aanstaande, uiterlijk maandag 16 juli maken we de winnaars bekend.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: