Zomerbieb voor de thuisblijvers

0

Den Helder – Tijdens de zomervakantie organiseert KopGroep Bibliotheken op woensdag een leuk programma voor kinderen in de bibliotheken van Nieuw Den Helder, Julianadorp en in School 7. Niet alle kinderen gaan op vakantie en voor de thuisblijvers is de ZomerBieb.

Er wordt voorgelezen op 25 juli en 1, 8 , 15, 22 en 29 augustus. Kinderen kunnen deze middagen luisteren naar een mooi verhaal en daarna knutselen. Deelname is gratis en aanmelden is niet nodig.

DigiPret-activiteiten in School 7. Voor kinderen vanaf 7 jaar is er 5 woensdagochtenden een activiteit. Aanvang 10.30 uur. Deelname is gratis maar je moet je wel aanmelden via www.kopgroepbibliotheken.nl. 25 juli ontdekken met Lego, 1 en 22 augustus DigiPret en 8 en 15 augustus Boek-O-Matic.

Tijdens de laatste week van ZomerBieb is er jeugdtheater in School 7. Het Zoldertheater speelt dan de voorstelling ‘Op reis met kleine walvis’. Deze voorstelling is op 29 augustus om 15.00 uur. De voorstelling is geschikt voor peuters en kleuters en hun (groot)ouders, toegang € 2,50 per persoon.