DHA-A leader
DHA-A leader

Zomerschool bij De Helderse Vallei

Den Helder – Als de zomervakantie begint zijn basisschoolleerlingen zes weken vrij. Een heerlijke tijd om lekker te doen waar je zin in hebt. Dat voelt echter minder fijn als alle vriendjes uit de buurt op vakantie zijn en jij niet gaat, omdat je ouders/verzorgers niet voldoende mogelijkheden of financiële middelen hebben om op vakantie te gaan. Daarom organiseert De Helderse Vallei De Zomerschool!

De Zomerschool is geschikt voor kinderen van 8 t/m 12 jaar (groep 6 tot en met 8) en is er speciaal voor kinderen die een steuntje in de rug kunnen gebruiken gezien hun mogelijkheden of vaardigheden. Zij doen dan ook gratis mee. Aanmelden kan nog tot en met 7 augustus.

Kijk voor meer informatie en het inschrijfformulier op ZOMERSCHOOL.

DHA-H 468 tussen bericht en reacties

Over de schrijver:

Onder 'Redactie DHA' staan berichten over DHA zelf, aangeleverde (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke.

Lees ook: