Zr.Ms. Holland is weer thuis

5

Den Helder – Zr.Ms. Holland is weer terug in de zonnige haven van Den Helder. De kade stond zondag weer vol familie en vrienden, een warmer welkom was niet mogelijk, aldus de KM op haar eigen Facebookpagina.

Het patrouilleschip heeft 3,5 maand gevaren in het Caribisch gebied. Zr.Ms. Holland is begin juli veel in de media verschenen vanwege het havenbezoek aan New York. Trotse ouders, familieleden, vrienden en geliefden stonden zondag de matrozen op te wachten in de haven van Den Helder. De vele knuffels en zoenen bewijzen dat de leden van de Zr. Ms. Holland zijn gemist.

5 REACTIES

  1. Ik zag ze voorbij varen zondag, acclematiseren is niet nodig jongens, het is hier ook kurkdroog en tropisch.

    • Ciaat van wat:Acclimatiseren is niet nodig jongens.
      Uiteraard moet dit zijn beste wat,acclimatiseren is niet nodig jongens en MEISJES! 🙂

Comments are closed.