10 jaar DHA – wie wil er een fiets?

6

Den Helder – Het is nog steeds 2018 en dus bestaat Den Helder Actueel nog steeds 10 jaar. En zoals we dit jaar gewend zijn, geven we af en toe een cadeautje weg. Het is er weer tijd voor en dit keer maakt een ieder gratis kans op een nieuwe fiets!

Het is een zwarte Omafiets (zie foto) met 28 inch wielen, geschikt voor vrouwen met een leeftijd boven de 12 jaar. De fiets heeft een stalen frame met een hoogte van 57 cm, de fiets is ontworpen voor vrouwen met een lengte boven de 160 cm. De fiets heeft zowel een handrem als een terugtraprem.

Hebben? We geven er een weg aan een enthousiaste lezer(es). Stuur een mailtje naar redactie@denhelderactueel.nl met als onderwerp 10 jaar DHA – fiets en vertel waarom juist u deze fiets moet winnen. Vergeet niet naam en adresgegevens te vermelden, zodat we bij winst ook contact kunnen opnemen. Inzenden kan tot en met maandag 3 september, op dinsdag 4 september maken we de winnaar bekend.

6 REACTIES

  1. Redactie! De helft van tekst val weg door een advertentie Helaas is bericht niet helemaal te lezen.

    • inmiddels via iemand anders een voorbeeld gezien. Dit willen we uiteraard niet, ik ga op onderzoek uit om te kijken hoe dit komt en hoe we het kunnen voorkomen.

  2. Waarom alleen vrouwen? Ik rij zelf ook op een opoe fiets. Gevalletje gender discriminatie 🙂

Comments are closed.