Aanleg Noorderhaaks wordt hervat

9

Julianadorp – Begin september gaat de BAM in Julianadorp verder met de realisatie van het project Noorderhaaks. Dit betekent dat eerst het weggedeelte tussen de rotonde Van Foreestweg en de nog te realiseren rotonde op de Langevliet wordt aangelegd. Daarna legt BAM deze nieuwe rotonde op de Langevliet aan. Aansluitend vindt de inrichting tot 30km-gebied plaats van de Van Foreestweg (oostelijk deel) en van een stuk van de Langevliet.

Het werk heeft een tijd stil gelegen vanwege problemen met zout kwelwater. Samen met alle betrokken partijen zijn we tot een oplossing gekomen. Het werk kan nu worden afgemaakt. Aanpassingen aan de Breewijd, de rotonde Van Foreestweg en de aanleg van de rotonde Zuiderhaaks/Breewijd werden al eerder uitgevoerd.

Het totale project duurt tot december 2018 en is in vier fases verdeeld. Op hoofdlijnen ziet de planning er als volgt uit:
– aanleg Noorderhaaks: september 2018 – medio oktober 2018
– aanleg rotonde Langevliet: medio oktober 2018
– uitvoering 30km voorzieningen Langevliet: oktober – november 2018
– uitvoering 30km voorzieningen Van Foreestweg: oktober – november 2018

9 REACTIES

  1. allemaal leuk die 30 km zones maar zonder handhaving houd geen mens zich hier tegenwoordig aan…..

    • Ga jij dat toch doen ? doe je ook eens wat i.p.v op je luie reet de handhaving te hooi en te gras overal bij te betrekken. Ze zitten met smart op een betrokkenpersoon zoals jij te wachten. Wij ook , kunnen we ook eens op onze beurt lekker tegen RB aan zeiken.

        • Dus volgens jouw antwoord….., Alle luiaards vervangen door jouw persoontje ?. Zou je wel willen , je voert nu al de gehele dag geen ene moer uit, dan alleen ongenuanceerd hardwerkende mensen te bekritiseren.

    • ja en dat mogen ze dus niet in 30 km zones, je bent beter af als het 50 blijft, 30 km is een vogelvrij gebied……

  2. Uiteindelijk kan je stellen dat, volgens mij, iemand een geweldige blunder tijdens het onderzoek heeft gemaakt. Ik neem aan dat het niet BAM is maar een andere eigenwijze ambtenaar die weer alles beter meent te weten over kwelwater. Wie betaalt de schade?

Comments are closed.