Auto onverzekerde in beslag genomen

1

Den Helder – De politie van Den Helder zag maandag rond 12.00 uur een 39-jarige man uit Oudkarspel rijden in een personenauto. Het voertuig van de man was onverzekerd en agenten hadden hem – bij een eerdere controle – gewaarschuwd niet meer te gaan rijden. Dit deed hij toch.

Tevens had de belastingdienst nog een vordering op de auto staan in verband met openstaande vonnissen. Het voertuig is in beslag genomen, daarnaast heeft de man wederom een bekeuring gekregen voor het rijden zonder verzekering.

1 REACTIE

  1. goed om eindelijk te lezen dat er voertuigen in beslag genomen worden,
    jammer te lezen dat het pas na de 2e keer is dat deze man in de fout gaat,
    en de politie maar zeuren over een te hoge werkdruk, dit kan met 50% verlaagd worden als ze voertuigen bij de eerste keer in beslag nemen, en ook gewoon een lik op stuk beleid houden,zonder dit knuffelende waarschuwen de hele tijd….

Comments are closed.